mandag den 13. maj 2013

Dag 9 - Los Angeles

I dag trak vi sommertøjet og har været i Universal Studios og sluttede dagen med at se Iron Man 3 i en IMax biograf.



Vi bliver bedre og bedre til det der med at sove om morgenen, men vi vågner stadig relativt tidligt og oftest før vækkeuret. Søren er dog blevet noget bedre end undertegnede, men han har så heller ikke været særligt mærket af jetlag.

Dagen startede med en tur i Universal Studios, hvor vi prøvede flere shows og et enkelt ride sammen. Vi så Shrek 4D, som er en 3D film med speciel effects som f.eks. Vandsprøjt og sæder, der bevægede sig. De har en tour gennem studierne, som var ret interessant og så så vi et show med trænede dyr og et omkring visual effects.

Herunder bl.a. billeder af torvet fra Ghost Whisperer og et hus fra Desperate Housewives.
 

Tram'en kørte ind på denne station og pludselig ryster det hele, loftet falder sammen og vand kommer brusende. Vi sad bagerst og blev lidt våde, men i den hede gjorde det ikke så meget. 

Den screen, hvor special effects filmes foran.


Vi prøvede også Simpson-forlystelsen, som var en video på storskærm og så sad vi i en vogn, som rystede og bevægede sig i takt med filmen man så - det var ret vildt og godt lavet :-). Søren prøvede selv The Mummy rutschebane, da jeg ikke lige havde nerver eller mave til den slags.


Alt i alt en vældig sjov (og varm) dag i parken :-). Man kan købe Front of Line billetter til parken, så man kommer forrest i køen til alle shows og rides. Vi havde dog valgt at spare de 49$ pr. pers. og se tiden an, for man kan tilkøbe Front of Line billetterne i parken. Vi havde dog ikke på noget tidspunkt oplevelsen af at stå i kø alt for længe, og når man er i kø, så er de gode til at underholde med musik og videoer. Mht. køer skal man have med i tankerne, at vi var der en mandag uden for højsæsonen, så i juli og august kunne jeg forestille mig, at det var anderledes.
I forbindelse med Universal ligger en City Walk med en masse butikker og spisesteder. her spiste vi lækker frokost på en mexikansk restaurant, og vi fandt en biograf med IMax. Så vi blev enige om at se Iron Man 3, som vi ikke nåede derhjemme inden vi tog afsted :-). 3D i biograferne i Danmark er ingenting i forhold til IMax. Her var der virkelig 3D for alle pengene (40$ for 2 pers.).
Vi fik en mellem sodavand (omregnet til danske str., så var det en stor) og en god omgang popcorn. Vi puttede dog ikke smør, ost eller ekstra salt på, som der ellers også var mulighed for.



Vi har stadig internetproblemer, så vi opdaterer dagene med billeder lidt efter lidt.

I morgen smutter vi videre til San Diego. Det glæder vi os til, og håber på lidt mere mañana mañana stemning :-).
Pas på jer selv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar