søndag den 26. maj 2013

Dag 21 - Yosemite og et fantastisk minde

I anledning af min fødselsdag besluttede vi at lægge vejen forbi Yosemite på vejen tilbage mod San Francisco, hvor vi rejser hjem fra på onsdag. Som nævnt ville vi ud på et trail, som vi ikke orkede sidst, men tingene endte lidt anderledes end forventet.

Det viser sig, at vi er rendt ind i en helligdags-weekend (Memorial Day på mandag), så ud over os og de andre turister, så sværmer amerikanerne i stort antal til nationalparkerne og badebyerne. Hvilket gjorde, at det var umådeligt besværligt at finde parkering og der var virkelig et stort antal mennesker på alle stierne vi kunne se.
Vi kom ind en anden vej end sidst, hvilket gjorde at vi så flere flotte nye sider af parken.






Fordi parken var proppet, og parkering var umuligt at finde, valgte vi at køre ud af parken og videre mod dagens overnatningssted i Turlock, som ligger i Central Valley.
Inden vi nåede ud af parken, spiste vi frokost på en fredelig solfyldt plet ved bredden af floden Merced. 
Her friede Søren til mig, og jeg sagde selvfølgelig ja! :-).


I Turlock fandt vi et billigt billigt motel. Og da Søren har fået noget med maven, var energien ikke til den store restaurant-tur. Så aftensmaden bestod af sandwiches og desserten var sodavand, chips, store mængder slik og nogle m&m's blandede poser med kage og pretzels i :-) Og så hyggede vi ellers med en film på HBO.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar