tirsdag den 28. maj 2013

Dag 23 - Big Basin Redwoods

En lille times kørsel nord på fra Santa Cruz, ligger Big Bassin Redwoods State Park, som vi besøgte i dag.
Redwoods er verdens højeste træer. Alligevel var vi ikke ret imponerede. Måske har vi snart oplevet så meget, at vi er svære at imponere, eller også skyldes det, at vi stadig er overvældende af Sequoia-træernes volumen :-).

Parken har et handicap- og børnevenligt trail på 0,68 mil. Vi gik en rundtur på dette og så noget af Sequoia-trailet og tilbage af Shadowbrook.
På turen så vi rådyr. De holdt afstand, men virkede slet ikke bange. Som det ofte er med sådanne situationer, havde vi lige pakket kameraet væk, og vi ville ikke skræmme dem ved at tage kameraet frem igen.





Brandskader i et Redwood træ




Frokosten blev kolde, krydrede chicken nuggets og et cheddarbrød fra Safeway. Efter nogle stykker brændte tungen lidt ;-). Det var med umådeligt mådehold, at vi undgik at købe bare en af de mange skønne kager, som de sælger i butikken fra lokale bagere. Vi sprang også over Starbucks, hvor vi ellers har stor-nydt deres Mocca Frappucino :-P

Her de sidste dage inden hjemrejsen, nyder vi at sove længe og ikke have ret meget vi skal. Energien er ikke længere til de helt store planer, og vi føler os heller ikke særligt inspirerede af menu-kortene, når vi spiser ude om aftenen.
Vi ser frem til rugbrød, leverpostej og agurk ;-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar