onsdag den 22. maj 2013

Dag 17 - Las Vegas

Vi ankom til hotellet Treasure Island i Las Vegas i går aftes. Trætte og godt sultne, var vores første indskydelse bare at finde noget på hotellet, men fordi der faktisk ikke er ret mange andre valgmuligheder end de enkelte hotellers restauranter, cafeer og barer på "The Strip", så er priserne nogle lidt andre end vi ellers har været vant til på turen, og madstederne er heller ikke lige frem altid nemme at finde.
Fra vores værelse på 33. sal kunne vi se en Denny's, som var lige hvad vi kunne overskue og blive enige om. Maden her er ok - ingen stor oplevelse, men det gør tricket.
Internettet på vores værelse virkede ikke, så efter kontakt med Front Desk, besøg af en medarbejder fra IT og endnu en gang kontakt til Front Desk fik vi godskrevet den ene dags Resort Fee (28$!!), som man betaler for internet og nogle andre ting - som vi ikke gør brug af. Internettet skulle så gerne virke i dag. Eller ikke...! Kl 12 fik vi et nyt værelse tildelt - og da havde vi endnu ikke fået noget mad pga. venten på IT-medarbejder. De kalder det en opgradering til et hjørneværelse. Det er minimalt større og har et vindue mere. Pga. blæst der mest af alt minder om storm, hyler vinden ind gennem et luftspjæld, som vi nu har barrikaderet med vandflasker og bøger.

Vi kom endelig ud og se lidt ved frokosttid, da vi havde skiftet værelse til 25. sal. Vi valgte at gå på The Venetian, som ligger lige over for og købe billetter til musicalen  Rock of Ages til om aftenen, og billetter til udstillingen af de 50 bedste billeder fra National Geographic.

Fantastisk udstilling! Og sjovt at de gode billeder ikke altid er de meste fokuserede eller velovervejede :-).
Med vores billetter fulgte rabat-kuponer til forskellige barer på The Venetian. Vi tog ind på Bourbon Room og fik et par drinks inden showet. Bourbon Sour er så absolut IKKE noget for vores smagsløg :-/.
Rock of Ages er et show fyldt med humor og 80'er musik. Vi kendte ikke mange af sangene, men historien fangede os, og sangene var velvalgte til situationerne :-).

Efter showet gik vi en (lang) tur ned langs The Strip og kiggede på hotellernes udsmykning og så Bellagios vand-show i takt til Michael Jacksons Billie Jean. Når vandet skyder op lyder det som fyrværkeri, der skydes af.





Vores mål var M&M Store. Sikke en skuffelse. Der var da en masse merchandise, men vi havde nu troet, at der var lidt flere smagsvarianter - dem de har, er de samme, som man kan få i f.eks. Walmart.
Da vi egentlig kun havde fået en stor frokost i dag, spiste vi et pizza slice hver og delte en cola inden vi gik retur mod vores hotel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar