lørdag den 18. maj 2013

Dag 14 - Grand Canyon, Arizona

Internettet driller igen, så I får kun lige en mindre smagsprøve på billederne fra Grand Canyon i dag. Vi opdaterer selvfølgelig, når nettet igen tillader det :-).

Vi har begge sovet elendigt sidste nat på motellet, fordi vi frøs, skiftevis stjal hinandens del af dynen (ja, herovre har man deledyner, så vi glæder os til hver vores derhjemme igen!!), blev vækket af den højt summende aircondition og de en
orme, larmende godstoge som kører forbi 100m bag motellet. Vi var umådeligt glade for, at vi den anden dag investerede i ørepropper ;-).

Som planlagt gik turen i morges til Grand Canyon. Og grand er lige ordet til at beskrive den oplevelse vi fik i dag! Trods et noget ustabilt vejr, med sol/varme, skyer, vind/blæst og regnbyger, fik vi gået næsten 5km langs den sydlige kant af canyon'en, tog den gratis shuttle bus retur til informationscenteret og kørte derefter ud til de østligste vista points.
 


 

Vi har flere gange set Amish par og -familier, når vi har været i zoo, Universal og i dag ved grand Canyon. De sad i bussen på sædet foran os. Vi syntes det var synd, at franskmændene i bussen mente, at Amish folkene også var en turist-attraktion, og derfor åbenlyst sad og tog billeder af dem i shuttlebussen.

Efter at have konfereret lidt med google fandt vi frem til en bbq-restaurant: http://bigfootbbq.com/home-2/.
Stedet var, modsat hjemmesiden, et ret kitsch sted med langborde, spøjst pynt under plexiglaspladen på bordet og nummerplader, som var vores bestillingsnummer.
Maden var velsmagende. Bbq-saucen lidt stærk, men alt i alt en rigtig fin oplevelse smagsmæssigt :-). Det tog os noget tid at finde frem til selve restauranten, da den ligger inde i et mini-mall, hvor man skal ned af trappen og gennem en tøjbutik.

Vi delte indholdet på tallerkenen. Og smagte en Blue Ribbon øl fra fad. Haps!
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar