fredag den 24. maj 2013

Dag 20 - Death Valley

Vi har nu forladt Las Vegas, kørt gennem Death Valley og er kørt til Mammoth Lakes som ligger på østsiden af Sierra Nevada. Byen er base for skisport og fiskeri. Umiddelbart et hyggeligt og flot område, som man godt kunne bruge lidt tid på, men vi er på vej videre til Yosemite (igen), hvor vi glæder os til endnu et møde med den fantastiske natur. Vi kommer ind fra øst-siden denne gang, og vi har planer om at tage gå ud på et trail, som vi ikke orkede sidst efter al det trasken rundt i San Francisco ;-).

Vi tog turen fra Vegas gennem Death Valley, hvor vi så Badwater Bassin. Det er et virkelig spøjst fænomen, og der er virkelig virkelig varmt! Vi er super glade for, at det ikke var juni/juli/august vi kom forbi der, for da kan temperaturerne ramme 50+ grader celcius.



Zabriskie Point, hvor omgivelserne er formet af vand og vind.







Ved Badwater steg temperaturen fra nogen og 80 til 100F. Solen brændte ubønhørligt og vi gik kun lige et stykke ud for at få en fornemmelse af området. Det hvide jeg står på er sammenpresset salt.
Man forstår jo ikke, at nogen kunne have lyst til at have sommer-residens i dette område.




Vores overnatning her i Mammoth Lakes havde vi på forhånd bestilt i går aftes på booking.com. Oprindeligt skulle vi have boet på Econo Lodge, men på grund af en fejl i bookingsystemet endte vi på Quality Inn på den anden side af gaden. Højere standard og det de kalder "Hot Breakfast" til samme pris, som vi bestilte Econo til, hvor der kun skulle være Continental breakfast. Continental breakfast kan variere på de forskellige moteller, men mange gange er det bare kaffe, juice og kage/pastries.

Aftensmaden blev fra pizzeriaet ved siden af motellet. Vi havde snuppet en rabat-kupon og fik -10%. Vi bestilte en 'giant' meat lover pizza og har nu også mad til frokosten i morgen ;-). Puh vi blev mætte!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar