mandag den 6. maj 2013

Dag 2 -San Francisco

Dagen startede for den ene af os kl. 6.30, den anden led af jetlag og startede dagen omkring 2.30, men trods søvnmangel og værende fødder har vi været vidt omkring i dag.
Vi startede med en tur ud til Alcatraz kl. 8.45, hvor vi fik en audiotour rundt i selve fængslet. Meget spændende at høre om at være der fra både gamle fængselsbetjente og tidligere indsatte. Sikke et liv.

   



Isolationscelle - faktisk større end de regulære celler, men meget mindre attraktive pga træk og kun 1 times udgang om dagen til gårdtur og mad.


Herefter gik turen til Fisherman's Wharf ved Pier 39, hvor vi spiste frokost, var i butik udelukkende for venstrehåndede, købte taffy og så søløver ligge og slange sig. Fisherman's Wharf er en værre turistfælde, men egentlig meget charmerende.


 

Fra Downtown gik vi videre op til Chinatown og shopping-kvarteret Union Square, hvor man finder Prada, Mulberry, Burberry, MaxMara, North Face Store og så lige H&M. Der ligger også en Macy's, men den havde jeg (Louise) glemt alt om - sikkert til stor glæde for Søren ;-) på Starbuck konstaterede vi at iced coffee med henholdsvis vanille og caramel ikke er noget for os, men der var gratis wifi og stole at sidde på.


Da vores fødder og ben allerede her på 2. dag er godt mærkede af at gå rundt i byens langt fra flade gader, valgte vi at forsøge os med den offentlige transport. 2$ for en bustur er jo ikke så slemt, og vores fødder takkede ærbødigt ;-) Så det er også planen, at vi vil benytte os af det i morgen igen, når vi skal rundt.
Vi stod af bussen et par blokke fra vores hotel og fandt ud af, at de restauranter vi i går ikke kunne finde ret mange af, ligger i ret stort antal bare 1,5 blok fra, hvor vi fik aftensmaden i går. I dag blev en nem løsning til aftensmad: Kentucky Fried Chicken - 2 stk kylling, kartoffelmos, bolle og majs til 6,50$ uden drikkelse.
I omegnen ligger her rigtig mange spisesteder. Bl.a. også IHOP (International House of Pancakes), en diner med 24timers åben og forskellige restauranter. Vi skal lige vænne os til tanken om, at vi har langt mere tid til at nå at afprøve enkelte kæderestauranter, diners og andet hjerter/maven skulle begære ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar