torsdag den 16. maj 2013

Dag 12 - San Diego

Dag 12 og cirka halvvejs på turen, som indtil nu har været spændende, overvældende og fantastisk. Vi er endnu ikke løbet tør for vilde oplevelser. Foran os venter stadig oplevelser i Grand Canyon, Monument Valley, Bryce Canyon og sidst, men slet ikke mindst, Las Vegas :-).

Turen stod igen i dag i dyrenes tegn i Sea World her i San Diego. Vi har rørt ved rokker (glatte/slimede/bløde), set delfiner tæt på og set flotte og fantastiske shows med delfiner og spækhuggere. Det er da helt vildt, hvad man kan få sådan nogle dyr til at gøre vha. håndtegn, fløjter og belønninger i form af fisk ;-). Vi har idag brugt kamerafunktionen hvor det tager serie-billeder, som gør, at vi kunne få mere med af showet og de "stunts" dyrene lavede.
Vi har selvfølgelig haft nogle tanker om, hvorvidt vi ønskede at støtte Sea World ved at besøge parken, men vi endte med at gøre det.
 
Tryk på knappen og få en godbid ;-)


Delfin show
 

Spækhugger showet. Det slog virkelig alt. Hold nu op!! :-D 
 
 
 
De har for første gang i 8 år fået en spækhugger-unge. Den blev født valentine's day.

I morgen bliver en dag med ren kørsel. Egentlig var det planen at overnatte cirka 2/3 af vejen på ruten til Grand Canyon, men i stedet vil vi hellere køre igennem og kunne være i nationalparken lidt tidligere end vi ellers kunne lørdag morgen. Vi overnatter i Flagstaff, Arizona omkring 1,5 times kørsel fra Grand Canyon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar