fredag den 10. maj 2013

Dag 6 - Monterey

Vi har nu forladt den storslåede natur i Yosemite, og bevæget os tilbage ud til kysten til Monterey, hvor forfatteren Steinbeck i sin tid levede.
Turen gennem 'Central Valley' bød på kontraster og virkede meget bart og trist i forhold til, det område vi lige havde lagt bag os.
På turen så vi igen snesevis af egern, som uden frygt for deres liv pilede over kørebanen. Igen var der mange ørne.



Som planlagt svingede vi forbi er Premium Outlet i Gilroy, hvor Visa-kortet blev motioneret ;-). Stedet var enormt med 145 butikker. Der er ikke tale om et decideret center, som Rosengårdscenteret i Odense, men om 3 lange bygninger, hvor hver butik havde en seperat indgang ude fra. Der ud over lå butikkerne fordelt på tre sider af et lyskryds. Vi var der i 4 timer og nåede faktisk kun i 10 butikker.

I Monterey var det meningen, at vi ville have været i det lokale akvarium, men da der var tung trafik ned i byen, valgte vi at gå, og nåede derfor først sent ned i byen. I stedet brugte vi tid på at slentre lidt gennem byen, se de nysgerrige havne-sæler og købe ind i Trader Joe's (en dagligvarer-butik med udmærkede priser) til madpakken ;-).





Vi spiste på en pub/restaurant med fiskeretter i byen, hvor vi igen fik god mad :-) Mums!
Søren fik Fish'n'Chips og jeg fik englehårspasta med kæmperejer, champignons og hvidløgsbrød m. ost.


Inden vi vendte næsen mod motellet igen, stødte vi på en butik fyldt med taffee med alverdens smagsvarianter. Det er lige så slemt som bland-selv-slik!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar