onsdag den 22. maj 2013

Dag 16 - Bryce og Zion nationalparker

Efter at have besøgt yderligere to nationalparker i dag, kan vi snart heller ikke indeholde flere indtryk :-).

Bryce Canyon vækkede vores undren over naturens alsidighed inden for relativt få mils afstande, med dens orange "spirer", som kaldes Hoodoos. Stedet er især smukt i morgen- og aftensol, men da vi har ting vi skal nå, var det ikke rigtigt en mulighed ;-).
Vi tog en shuttle-bus rundt i parken, og gik mellem et par af udsigtspunkterne. Parken er en af de mindste i USA, og det tager derfor ikke lang tid at komme rundt i parken. Vi nåede også at hilse på et lille jordegern, som er en truet dyreart i parken.
Ovenfor til venstre: Checkered mountain.



Vores dag var vældig effektiv, og vi nåede at besøge endnu en park i dag. Zion National Park var en lille overraskelse gemt blandt overvældende bjerge farvet af jernoxid (rust). Det var enormt hyggeligt at gå langs floden i parken og lege lidt med kameraets funktioner :-). En venlig dame tilbød at tage et billede af os. Da kvinden selv havde et spejlreflekskamera, sagde vi hurtigt ja tak :-). Vi har tidligere takket ja, men har oplevet, at det ikke er nemt for folk med almindelige digitalkameraer, da de ikke helt forstår funktionerne på det store kamera.
 
 
 
 

Vi har forresten opdaget, at det er vældig "farligt" at gå rundt med et spejlreflekskamera. Folk antager automatisk, at man er genial til at tage billedet, så man bliver hurtigt kapret til lige at tage et billede ;-). Også selvom det, man skal tage billedet med er en IPad.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar