torsdag den 9. maj 2013

Dag 5 - Yosemite Ntl. Park

I dag besøgte vi Yosemite Ntl. Park med den mest fantastiske natur!
Det var lige før, vi slet ikke kunne få os selv til at tage tilbage til hotellet vel vidende, at vi ikke skulle se stedet igen. Vi er super glade for, at vi ikke valgte at skære den fra, fordi ruten blev lidt dum.
Vi så et murmeldyr, nysgerrige egern i hobetal og diverse fugle.

Bridalveil Fall




Half Dome

Yosemite Falls

Til aften spiste vi på et sted, som var blevet anbefalet på en blog: Branding Iron Restaurant på hotellet Sierra Sky Ranch i Oakhurst, hvor vi har boet her de sidste par dage. Hvis vi skulle gøre det om, så havde det været sjovt at bo på stedet også.
Maden og servicen var god, og stedet var vældig charmerende. Men altså de portionsstørrelser! Vores bagte kartofler var på størrelse med en mindre roe :-).
Og ja, det er dollarsedler, der pynter oppe i baren. Det er åbenbart en tradition, at gæster underskriver en dollarseddel, som bliver hængt op.




Vi havde en smuk udsigt fra hotellet i Oakhurst:





2 kommentarer:

  1. Storslåede, vilde billeder - af både natur og mad :)

    Hvad er det, der er tapetseret med i baren? Er det pengesedler? Nej, det tror jeg heller ikke selv på - men det er svært at se, hvad det er.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe. Det er 1-dollar sedler, som folk har underskrevet ;-) hvis du trykker på billederne kommer de frem i en større størrelse :-)

      Slet